تحولات منطقه

پایگاه یاهونیوز مدعی شده امارات میلیاردها دلار از دارایی‌های مسدودشده ایران را آزاد کرده است.

ادعای تازه درباره آزادسازی دارایی‌های ایران در امارات
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پایگاه یاهونیوز با استناد به برخی منابع رسانه‌ای مدعی شده که امارات متحده عربی میلیاردها دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران، از جمله محموله‌های طلا را آزاد کرده است.

یاهونیوز نوشته روز پنجشنبه بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره اینکه امارات متحده عربی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در بانک‌های اماراتی را آزاد کرده است، قیمت نفت کاهش یافت.

بر اساس گزارش رسانه «هرمز لتر» (The Hormuz Letter) و سایر منابع در شبکه اجتماعی ایکس از جمله دارایی‌های آزادشده ۱.۵ تن طلا بوده است.

ادعاهای رسانه‌ای مطرح‌شده حاکی است این دارایی‌ها در روزهای ۱۱ و ۱۲ اوت با یک فروند بوئینگ ۷۳۷-۷KK (با شناسه A۶-RJA) متعلق به شرکت «رویال جت» امارات، از ابوظبی به فرودگاه مهرآباد تهران و فرودگاه پیام کرج منتقل شده‌اند.

مطابق ادعای یاهونیوز این هواپیما در هر پرواز کمتر از یک ساعت در ایران توقف داشته و سپس بازگشته است.

برخی منابع، این اقدام را سومین جابه‌جایی از این دست توصیف کرده‌اند. ادعاهای قبلی در گزارش ماه ژوئن خبرگزاری رویترز حاکی از آن بود که امارات با آزادسازی ۱۰ تا ۲۰ میلیارد دلار موافقت کرده و بیش از ۳ میلیارد دلار آن در میان جنگ آمریکا و ایران تحویل داده شده است.

با این حال، وزارت امور خارجه امارات در آن زمان این گزارش‌ها را تکذیب و اعلام کرد: «هیچ‌گونه دارایی بلوکه‌شده ایرانی از طریق امارات آزاد، منتقل یا تسهیل نشده است.»

مقامات آمریکایی نیز ادعاهای مربوط به توافق‌های جانبی یا آزادسازی وجوه ایران را رد کردند.

گزارش‌های اخیر نیز تا تاریخ ۱۳ اوت (۲۲ مرداد) هنوز توسط ایران، امارات یا آمریکا تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha